Tälläisen hyydykekakun leivoin eräisiin sukujuhliin jokunen viikko sitten.
Pohjana käytin dikestive keksipohjaa johon tuli
Kakun valkoiseen osaan tuli
- Vaahdota kerma vaahdoksi.
- Sekoita keskenään maustamaton tuorejuusto, rahaka,vaniliinisokeri.
- Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.
- Paloittele mahdariinilohkot sekaan.
- Sekoita kermavaahto varovasti kaikkien muiden aineitten sekaan.
- Liota liivatelehdet noin 1/4 dl:iin kuumaa vettä ja kaada se aineitten sekaan.
- Kaada aineseos dikestivekeksi seoksen päälle.
- Laita jääkaappin noin tunniksi hyytymään tai vaihtoehtoisesti puoleksi tunnuksi pakkasee
Persikkahyytelö
noin 2/3 osaa digestive keskipaketin kekseistä.(paketin koko 400g) noin 75g leivontamargariinia. 100g maustamatonta tuorejuustoa. 250g maitorahkaa 2,5dl flora vispikermaa noin 1dl sokeria, voi laittaa myös oman maun mukaan. 1 tl vaniliini sokeria. 4 liivatelehteä. Yksi purkillinen mahdariini paloja yksi 820g säilyke persikkapurkki 3 liivatelehteä Appelsiini tai ananas,mandariini mehua. Laita liivahtelehdet veteen. Soseuta persikat Lisää soseeseen loraus mehua. Sulata liivatelehdet noin 1/4 dl vettä. Kaada sulaneet liivatelehdet soseen sekaan Sekoita Laita jääkaappiin hyytymään.. Syö ja Nauti.
Kommentit